lørdag 2. januar 2010

Første jula uten hvetemel!

Godt Nytt år alle sammen!
Må si denne advent og jula har gått overraskende bra! Det e jo så mye fokus på mat og kaker og tenkte det sku bli vanskelig for den lille med alt ho ikje kan spise. men sånn har det altså ikje vært. Det finnes "mat for alle" og det e så mye å velge i at det va null problem. Både æ og mormora har bakt så ho har fått spise både kakemenner, pepperkaker, kokosmakroner, smultringer og kromkaker. Det dekke vel det som ho e mest glad i :) I tillegg har æ bakt rundtstykker og brød så ho har vært storfornøyd!

For ikje å snakke om alt godterien som står på bord i de fleste hjem i jula. Tar jo nesten vekk matlysten fra de fleste :p

Neste vi ska gjøre e å melde oss inn i cøliakiforeninga. Ikkje for å lære å bake for det syns vi går rimelig greit, men mer for å få tips i hverdagen, bursdagsfeiringer, tilstelninger og det å kunne være sosial med flere som har cøliaki, korsn "innrette" oss i kjøkkenent med tanke på kjøkkenutstyr etc.

Hvis æ ska ha nåkka nyttårsfortsett så må det bli å ikje gjøre denne allergien så spesiell. altså minne andre på at dette ikje treng å være et fokus på hver minste samling. La det meste gå så normalt som mulig c",)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar