No har æ prøvd bake kakemenner etter oppskrift fra allergikokken.no, og de blei egentlig ganske gode, bare at de smakte mer sandkaker enn kakemenner. Etterpå laga æ en liten porsjon deig fra ei "vanlig" oppskrift som søstra mi bruke, bare bytta ut melet. Disse blei litt "flekkete"/Prikkete på et vis, men ble veldig gode. Har hatt testpanel og alle stemte for de siste kakemennene. Det som kan være lurt med den oppskrifta er å bytte ut halve mengden melk med vann, så blir ikke kakemennene riktig så myke.
Her e oppskrifta som blei brukt:
KAKEMENN
150 g margarin - smeltes
3 dl melk
4.5 dl sukker - tilsettes
1,5 l hvetemel
1,5 ts hornsalt - blandes og tilsettes
La deigen stå kaldt ei stund.
Stekes på 175 grader 8-10 minutt
søndag 15. november 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei. Tenkte å prøve oppskriften din, men hvilket glutenfritt mel brukte du? Torill
SvarSlettojoj så ikje denne meldinga før no - beklager :(
SvarSletthar for det meste brukt Semper sin melblanding,
men noen gang blandet i litt Toro!
Marit c",)